Drożdże Coobra Whisky Yeast + AMG - Opis produktu
Cena 11,30 zł
Sposób użycia:
W fermentorze na powierzchnię 25 litrów zacieru o temperaturze pokojowej rozsypać zawartość torebki. Odczekać 20 min. a następnie całość dokładnie wymieszać. Fermentacja trwa od 3 do 6 dni w zależności od temperatury otoczenia oraz użytych składników, dając do 12% alkoholu.
« poprzedni produktnastępny produkt »
Szukaj produktu
Kategorie produktów
- Aparaty destylacyjne (8)
- Akcesoria destylacyjne (3)
- Trymer do łusek (1)
- Dymogeneratory Smok (3)
- Akcesoria do DG Smok (10)
- Zrębki wędzarnicze (5)
- Haki do wędzenia ryb (1)
- Piwo keg technika (9)
- Drożdże (13)
- Glukoza
- Skrobia
- Termometry (2)
- Alkoholomierze/cukrometry (2)
- Enzymy (2)
- Środki klarujące (3)
- Węgiel aktywny (3)
- Paski PH (1)
- Odżywki (2)
- Regulatory mocy (1)
- Manometry (1)
- Butelki (1)
- Zaprawka do wódki (7)
- Zaprawka do ginu (1)
- Zaprawka do koniaku/brandy (3)
- Zaprawka do campari (1)
- Zaprawka do rumu (2)
- Zaprawka do whisky/bourbon (3)
- Zaprawka do likierów (2)
- Zaprawka do tequili (1)
- Trawa żubrowa (1)